Domácí čokoládový termix

 



Co budeme potřebovat?

1 smetana ke šlehání 33 %
1 plnotučný nebo polotučný tvaroh
100 g čokolády

Postup

Jednoduchý recept, který potěší mlsné jazýčky :) 
Smetanu nalijeme do rendlíku a zahříváme. Jakmile se začne vařit, tak sundáme hrnec z plotýnky a do smetany nalámeme čokoládu. Metličkou mícháme, dokud se celá nerozpustí.
Ještě do horké směsi vmícháme tvaroh a pak ještě v průběhu chladnutí několikrát promícháme metličkou. Ve směsi vám pak zůstanou jemné bublinky.
Když termix vychladne na teplotu vhodnou do ledničky, můžeme si ho rovnou rozdělit na porce a nechat v lednici aspoň pár hodin ztuhnout. 
Před podáváním si připravíme oblíbené ovoce nebo oříšky. Dobrou chuť!










Komentáře

Oblíbené příspěvky